Over ons

 Zo n 6 jaar geleden (2013) is het idee ontstaan en zette ik mijn aller eerste tasje in elkaar. Al snel volgden er meer en en ging ik op verschillende marktjes staan om ze (proberen) te verkopen. De reacties waren meteen super leuk, veel complimenten en ook de verkoop ging al snel erg goed. Steeds vaker kreeg ik te horen: Jouw tassen zijn echt iets voor Ibiza, waarom ga je daar niet verkopen? Tja..hoe gaaf zou dat zijn..ik met mijn zelfgemaakte tassen op een geweldig mooi eiland! Al snel was mijn plan getrokken, ik heb een camper aangeschaft en mezelf een winter lang opgesloten om alleen maar tasjes te maken, om vervolgens voorjaar 2014 op avontuur te gaan. Was ik goed genoeg voorbereid? Misschien niet helemaal maar ik volgde mijn gevoel en mijn hart! Nu 5 jaar verder heb ik 4 seizoenen op de Hippiemarkten van Ibiza gestaan, Punta Arabi, Las Dalias en St. Juan. De naam HippyCow is daar ontstaan, het eiland heeft mij enorm geïnspireerd en ik heb zelf een grote ontwikkeling ondergaan. Een ervaring voor het leven die ik voor geen goud had willen missen. Nu klaar om een andere weg in te slaan, met deze webshop hoop ik weer heel veel vrouwen blij te kunnen maken met een unieke handgemaakte tas!

Eigen atelier

Iedere HippyCow tas is uniek en 100% handgemaakt in eigen atelier. Het begint bij het uitzoeken van mooi, duurzaam leer en/of koeienhuid met daarbij verschillende materialen zoals kralen, touw, schelpen, bedels etc. Daarna volgt het ontwerp en de kleurenstelling, zorgvuldig uitgekozen. De tas wordt in elkaar gezet met bijpassend hengsel en leuke accessoires. Als laatste het afwerken en de finishing touch, een nieuwe tas is “geboren”. Een uniek exemplaar met liefde en passie gemaakt!

Uniek
UNIEK zijn is waar het bij HippyCow om draait. Het leer/koeienhuid en de andere materialen worden iedere keer weer zorgvuldig bij elkaar uitgezocht zodat elke tas die ontstaat weer anders is, dus UNIEK.
Onderscheidend
HippyCow onderscheidt zich omdat elke tas volledig met de hand in elkaar wordt gezet, hiervoor wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, vnl touw, waardoor de tas een EIGEN uitstraling krijgt.
Duurzaam
Wij vinden de kwaliteit van het leer en de overige materialen erg belangrijk, daarbij wordt ieder tas zodanig in elkaar gezet dat er een duurzaam product ontstaat waar van je voor zeer lange tijd plezier van zult hebben!
100% handwerk
De tassen van HippyCow worden ontworpen en gemaakt in eigen atelier. Het begint met het snijden van de huiden en eindigt met het in elkaar zetten van de tas, dit alles gebeurt volledig met de hand.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen