HANDWERK, KWALITEIT & DUURZAAMHEID
STAAN OP 1 BIJ HIPPYCOW

Workshop: Ibiza “festival” tasje maken

Op zoek naar een super leuk vriendinnenuitje? Een origineel vrijgezellenfeestje? Een bedrijfsuitje? Of op locatie in jouw winkel!

In deze workshop creëren en maken jullie (5-8 personen) je eigen Ibiza “festival” tasjes (t.w.v. 35,- per stuk) in ongeveer 3 uur. De prijs van deze workshop is 45 euro inclusief alle materialen en koffie/thee met lekkers. Jij mag het tasje geheel naar eigen smaak samen stellen, het begint met het leer/koeienhuid, een bijpassend hengsel en afgemaakt met accessoires zoals bedels/veren/applicaties etc. Bij het maken van dit tasje wordt geen naaimachine gebruikt, dus op deze manier voor iedereen toegankelijk. De workshop wordt in Alkmaar gegeven en is te boeken op locatie, op aanvraag. Wil je met minder dan 5 personen of individueel komen, ook dat is mogelijk, stuur even een berichtje voor de beschikbare data.

Uniek
UNIEK zijn is waar het bij HippyCow om draait. Het leer/koeienhuid en de andere materialen worden iedere keer weer zorgvuldig bij elkaar uitgezocht zodat elke tas die ontstaat weer anders is, dus UNIEK.
Onderscheidend
HippyCow onderscheidt zich omdat elke tas volledig met de hand in elkaar wordt gezet, hiervoor wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, vnl touw, waardoor de tas een EIGEN uitstraling krijgt.
Duurzaam
Wij vinden de kwaliteit van het leer en de overige materialen erg belangrijk, daarbij wordt ieder tas zodanig in elkaar gezet dat er een duurzaam product ontstaat waar van je voor zeer lange tijd plezier van zult hebben!
100% handwerk
De tassen van HippyCow worden ontworpen en gemaakt in eigen atelier. Het begint met het snijden van de huiden en eindigt met het in elkaar zetten van de tas, dit alles gebeurt volledig met de hand.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen